Želatinová směs ARTGEL 250 G

Kód: 46970
Akce
Značka: Artgel
249 Kč –20 %
zelatinova smes artgel 250 g 1
249 Kč –20 % 199 Kč
Skladem

Směs pochází ze směsi potravinářských ingrediencí, takže je zcela jedlá a extrémně bezpečná, navíc je bezlepková. Pokud se nanese na bílý nebo potištěný plát oplatky, bude elastický a měkký, jako by to byla látka. Pokud se však nalije na vyválenou cukrovou pastu, na které je vytvořen design potravinářskými barvami, po zaschnutí design absorbuje a lze jej oddělit a použít jako gumovou ozdobu, nastříhat, dokončit nůžkami a nanést na dort, nebo jej lze použít k ozdobení marshmallows nebo 3D předmětů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Směs pochází ze směsi potravinářských ingrediencí, takže je zcela jedlá a extrémně bezpečná, navíc je bezlepková. Pokud se nanese na bílý nebo potištěný plát oplatky, bude elastický a měkký, jako by to byla látka. Pokud se však nalije na vyválenou cukrovou pastu, na které je vytvořen design potravinářskými barvami, po zaschnutí design absorbuje a lze jej oddělit a použít jako gumovou ozdobu, nastříhat, dokončit nůžkami a nanést na dort, nebo jej lze použít k ozdobení marshmallows nebo 3D předmětů. ArtGel lze také obarvit gelovými barvivy a nalít do forem, aby získal jakýkoli tvar.
 
Jak používat : Požadované množství rozpusťte ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě. Nalijte tekutý produkt na formy, jedlé podložky nebo silikonové podložky. Nechte vychladnout a počkejte, až ztuhne. Pro urychlení tuhnutí dáme do lednice. Lze dobarvit gelovými barvami a dochutit dle libosti.
 
Složení : Voda, želatina, dextróza, fruktóza, emulgátor E422, sacharóza, konzervanty E202, E211, regulátor kyselosti E330, aroma.
 
Nutriční hodnoty - Průměrné nutriční hodnoty na 100 g : Energie (KJ/Kcal)  1 570,0/375,0; Tuk (g) 0,0 z toho nasycené mastné kyseliny  0,0; Sacharidy (g) 77,0 z toho cukry 6,20; Protein (g) 6,20; Sůl (g)  0,0

Doplňkové parametry

Kategorie: Dekorace
Záruka: 2 roky
Barva: Bílá
Pozice: R35-D2

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: