Topinkovač Tefal TT 693110 / POŠKOZENÝ OBAL

Kód: 31959
Akce
Značka: Tefal
1 409 Kč –22 %
topinkovac tefal tt 693110 1
1 409 Kč –22 % 1 099 Kč
Skladem
Topinkovač s příkonem 850 W pro přípravu dvou krajíců zároveň. Tefal TT693110 Sense 2S nabízí sedm stupňů intenzity opékání, tři samostatné funkce pro snadné ovládání jedním dotykem a variabilní šířku otvoru pro automatické zarovnání chleba na střed. Páka s vysokým zdvihem pro snadné vyjmutí topinky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zboží je v perfektním stavu s plnou zárukou 24 měsíců. Drobnou vadou na kráse je pouze stav krabice, která může být lehce poškozena, či může být zboží vloženo do náhradního obalu.

Tefal TT693110 Sense 2S topinkovač
Vychutnejte si dokonale opečený toast, dokonale přizpůsobený vašemu vkusu: díky Tefal TT693110 Sense 2S, modernímu a intuitivnímu topinkovači. Tento elegantní bílý topinkovač umožňuje uložit vámi preferované nastavení, takže stačí jediný dotyk a opečete si toast tak, jak to máte rádi. Obsahuje také praktický a minimalistický digitální displej, který uvádí živý odpočet doby opékání a má také řadu sedmi stupňů opečení, od světle zlatavého po extra křupavý – dokonalé nástroje pro výsledky podle vašich přání. 
  • 4 vyhrazené funkce s dotykovým ovládáním
  • Vyjímatelný tácek na drobky
  • Páka s vysokým zdvihem
Praktické provedení
K dalším praktickým funkcím patří samostatné funkce Stop, Rozmrazit a Ohřát se světelným indikátorem, nastavitelnou šířkou otvorů s automatickým zarovnáním toastu na střed, odstranitelným táckem na drobky pro snadné čištění a pákou s vysokým zdvihem pro snadné vyjmutí toastu. Navíc má vylepšený estetický a intuitivní design, který se skvěle hodí na kuchyňskou linku každé moderní a sofistikované kuchyně.
Hlavní funkce
Digitální displej s odpočítáváním času
Vylepšený design má integrovaný minimalistický a snadno čitelný digitální displej s odpočtem času a stupni 1-7 pro přesnou kontrolu opékání a dokonalé výsledky. Moderní a sofistikovaný vzhled.
4 vyhrazené funkce s dotykovými tlačítky
Stupeň opékání 1-7: Vychutnejte si dokonalý toast tak, jak ho máte rádi, ať už lehce opečený, nebo zvláště křupavý, díky 7 stupňům intenzity opékání. Funkce Stop, Rozmrazit a Ohřát se světelným indikátorem okamžitě zastaví cyklus opékání, opékat můžete i zmražený chléb a ohřát dříve opečený chléb během 30 vteřin.
Vyjímatelný tácek na drobky pro snadné čištění
Vyjímatelný tácek na drobky se snadno vysouvá pro rychlé a snadné čištění.
Páka s vysokým zdvihem pro snadné vyjmutí topinky
Snadno vyjměte i ten nejmenší kus chleba díky praktické páce s vysokým zdvihem.
 
Parametry produktu

Výrobce: Tefal
Počet topinek: 2
Příkon: 850 W
Barva: bílá
Hmotnost: 1.4 kg
Displej: ano
Zásuvka na drobky: ano
Držák na pečivo: ne
Pojistka: ano
Funkce rozmrazování: ano

Doplňkové parametry

Kategorie: Sendvičovače a topinkovače
Záruka: 2 roky
Barva: Bílá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: