Šnekový odšťavňovač SSJ 4041BK SENCOR (41003354) / ZÁNOVNÍ

Kód: 40588
Akce
Značka: Sencor
2 299 Kč –26 %
snekovy odstavnovac ssj 4041bk sencor 41003354 1
2 299 Kč –26 % 1 699 Kč
Skladem
Tento model šnekového odšťavňovače vám nabídne opravdu efektivní odšťavňování. Přístroj šťávu lisuje, namísto aby ji jen rozmělňoval a automaticky odděluje dřeň pomocí nerezového filtračního mikro síta. Výsledkem je lahodná, svěží šťáva s malým podílem pěny, která si díky tomuto systému zpracování uchová více cenných antioxidantů. Udělejte něco pro své zdraví a dopřejte si několikrát v týdnu čerstvou šťávu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zboží bylo krátce použito na promo akci, nebo vráceno do 14 dnů a následně překontrolováno. Může mít drobné estetické nedostatky, které však nemají žádný vliv na jeho funkčnostZáruka na toto zboží je 12 měsíců.

Tento model šnekového odšťavňovače vám nabídne opravdu efektivní odšťavňování. Přístroj šťávu lisuje, namísto aby ji jen rozmělňoval a automaticky odděluje dřeň pomocí nerezového filtračního mikro síta. Výsledkem je lahodná, svěží šťáva s malým podílem pěny, která si díky tomuto systému zpracování uchová více cenných antioxidantů. Udělejte něco pro své zdraví a dopřejte si několikrát v týdnu čerstvou šťávu. Pozor, je to nebezpečně návykové, rychlé a snadné na přípravu. Hotová šťáva se soustředí do transparentní odšťavňovací misky, takže kdykoli budete mít přehled o kvalitě, konzistenci a množství. Přístroj se pyšní trojitou ochranou. Motor se spouští pouze tedy, pokud je stroj správně sestaven, a sám se automaticky vypne, pokud je odstraněn horní kryt, nebo pokud se přehřeje motor.
 
Tajemství úspěchu
Přístroj šťávu lisuje, namísto aby ji jen rozmělňoval, automaticky odděluje dřeň pomocí nerezového filtračního mikro síta. Hotová šťáva se poté koncentruje do transparentní odšťavňovací misky, takže kdykoli budete mít přehled o kvalitě, konzistenci a množství.
 
Dopřejte si porci zdraví
Výsledkem je lahodná, svěží šťáva s malým podílem pěny, která si díky tomuto systému zpracování uchová více cenných antioxidantů. Udělejte něco pro své zdraví a dopřejte si několikrát v týdnu čerstvou šťávu plnou vitamínů.
 
Vychutnejte si šťávu plnou enzymů, antioxidantů a vitamínů
Odšťavňovač je ideální k odšťavňování měkkých i tvrdých plodů ovoce a zeleniny, jako jsou např. citrusy, rybíz, angrešt a jiné bobuloviny, jablka, hrušky, mrkev, červená řepa, okurka, ananas, meloun, aj. Problém není ani listová zelenina, tu ale doporučujeme zpracovávat současně s jinými plody.
 
Systém trojité ochrany pro vaši bezpečnost
Motor se spustí pouze v okamžiku, pokud je přístroj správně sestaven. Sám se automaticky vypne, pokud je odstraněn horní kryt, nebo pokud se přehřeje motor. Obsluha odšťavňovače je opravdu bezpečná a spolehlivá, a to i díky protiskluzovým nožkám s přísavkami.
 
Specifikace
Výrobce: Sencor
Hmotnost: 4.15 kg
Barva: nerezová
Počet rychlostí: 1
Hlučnost: 70 dB
Regulace rychlosti: ne
Výkon: 400 W
Displej: ne
Délka přívodního kabelu: 110 cm
Možnost mytí v myčce: ne
Rozměry: 23 x 21 x 44.5 cm
Objem nádoby na šťávu: 0.8 l
Objem zásobníku na zbytky duži: 0.8 l
Protiskluzové nožičky: ano
Uložení šneku: vertikální
Způsob odšťavňování: šnekové
Bezpečnostní svorky: ano
Max otáčky: 60 ot/min

Doplňkové parametry

Kategorie: Odšťavňovače
Záruka: 1
Barva: Černá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: