Pneu sada nářadí 3-dílná Einhell 4132741 / POŠKOZENÝ OBAL

Kód: 39418
Akce
Značka: Einhell
479 Kč –14 %
pneu sada naradi 3 dilna einhell 4132741 1
479 Kč –14 % 409 Kč
Skladem
3 dílná pneu sada Einhell (příslušenství ke kompresorům) je ideální pro všechny kutily. Sada je užitečná pro různé úkoly v domácnosti, dílně a garáži a ve vašem volném čase. Se správným příslušenstvím se kompresor Einhell stává centrem pro kutily. Sada...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zboží je v perfektním stavu s plnou zárukou 24 měsíců. Drobnou vadou na kráse je pouze stav krabice, která může být lehce poškozena, či může být zboží vloženo do náhradního obalu.

3 dílná pneu sada Einhell (příslušenství ke kompresorům) je ideální pro všechny kutily. Sada je užitečná pro různé úkoly v domácnosti, dílně a garáži a ve vašem volném čase. Se správným příslušenstvím se kompresor Einhell stává centrem pro kutily. Sada je vhodná pro kompresory s pracovním tlakem nejméně 8 bar.
 
Foukací pistole je ideální pro čištění povrchů a pracovních ploch a může také odstranit odolné nečistoty z trhlin a mezer. Hustilka pneumatik je vždy po ruce a je okamžitě připojená, ať už pro kontrolu tlaku v pneumatikách nebo pro plnění pneumatik. Uživatel má rozsáhlou pracovní plochu díky pět metrů dlouhé hadici na stlačený vzduch, která má vnitřní průměr 6 milimetrů.
 
Součástí balení je také rychlospojka pro rychlou výměnu nástroje.

Doplňkové parametry

Kategorie: Auto-Moto
Záruka: 2 roky
Barva: Stříbrná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: