Fototapeta Walltastic Forest Animals 43060 / POŠKOZENÝ OBAL

Kód: 32994
Akce
Značka: Walltastic
1 399 Kč –21 %
fototapeta walltastic forest animals 43060 1
1 399 Kč –21 % 1 099 Kč
Skladem
Walltastic® Murals jsou tapety, které pokrývají plochu stěny až 8 stop na výšku x 10 stop na šířku, 243,84 cm x 304,80 cm. Každá nástěnná malba je dodávána v panelech, díky kterým je snadno použitelná a flexibilní podle toho, kolik prostoru potřebuje zakrytí, a dodává se v dárkové krabičce srolované podobně jako tapeta.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zboží je v perfektním stavu s plnou zárukou 24 měsíců. Drobnou vadou na kráse je pouze stav krabice, která může být lehce poškozena, či může být zboží vloženo do náhradního obalu.
S touto fototapetou Animals Forest od Walltastic si můžete vymalovat svůj pokoj a udělat z něj zcela nový!
 
Neuvěřitelný obraz Woodland je nápadná a krásná nástěnná malba navržená tak, aby proměnila ložnice a herny nebo jakoukoli jinou stěnu, která potřebuje změnu! Tato tapeta Animal Forest se skládá z 12 listů, které pokrývají působivou plochu 304 x 243 cm. Vystupují v něm jeleni, jezevci, medvědi, sovy, kachny a datli. Děti všech věkových kategorií budou ohromeny touto obrovskou nástěnnou malbou, která slouží jako vzrušující proměna ložnice.
 
Díky jednoduchému a jasnému návodu není potřeba při lepení stříhat nebo hledat zápalku. Zrekonstruovat pokoj zvládne i amatérský kutil.
 
Technické informace
BARVA: Vícebarevné
MATERIÁL: papír
ROZMĚRY: 304 x 243 cm (Š x V)
LEPIDLO: ne, v ceně
ZNAČKA: Walltastic

Doplňkové parametry

Kategorie: Dekorace
Záruka: 2 roky
Barva: vícebarevná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: