Sekáček potravin ETA Basto / ZÁNOVNÍ

Kód: 34916
Značka: Eta
999 Kč –31 %
Sekáček potravin ETA Basto / ZÁNOVNÍ
999 Kč –31 % 689 Kč
Skladem
Sekáček ETA Basto se čtyřramenným nožem pro jemnější a rychlejší sekání s příkonem 500 W.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zboží bylo krátce použito na promo akci, nebo vráceno do 14 dnů a následně překontrolováno. Může mít drobné estetické nedostatky, které však nemají žádný vliv na jeho funkčnostZáruka na toto zboží je 12 měsíců.

 
Sekáček ETA Basto je v kuchyni velmi praktickým pomocníkem. Díky odolnému, kvalitnímu nerezovému čtyřramennému noži seká a drtí potraviny ve dvou úrovních, a to až na jemnou konzistenci. Ořechy, bylinky, ovoce i zeleninu zvládne nasekat během pár sekund.
 
Sekáček disponuje 2 rychlostními stupni sekání. Polovičním stlačením docílíte nižších otáček, po plném stlačení se otáčky dostanou do maxima. Rychlost si tak můžete sami regulovat dle požadované hrubosti surovin.
 
Nádoba o objemu 1,25 l je vyrobena z vysoce odolného skla. Na spodu nádoby je protiskluzová gumová podložka, která zajišťuje stabilitu sekáčku při jeho provozu. Součástí nádoby je i víko, které slouží pro uchování a skladování surovin.
 
Pro lepší manipulaci je sekáček vybaven i plastovou stěrkou, která vám pomůže se zužitkováním veškerého obsahu nádoby.
 
Jednotlivé díly sekáčku (kromě pohonné jednotky) můžete mýt v myčce na nádobí. Je skladný a manipulace s ním je velmi jednoduchá. Vaření je s jeho pomocí snazší a bezpečnější pro vaše prsty a díky elegantnímu a modernímu design v bílém lesku, který byl navržen na míru moderním kuchyním, už ho nebudete chtít dát z ruky.
 
Příkon: 500 W
Objem hlavní nádoby: 1.25 l
Počet rychlostí: 2
Pulzní spínač: ne
Plynulá regulace: ne
Materiál nádoby: sklo
Zdroj energie: síťový
 
Rozměry produktu:
Šířka: 18.5 cm
Výška: 23.5 cm
Hloubka: 16 cm
Hmotnost: 1.62 kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské kráječe a struhadla
Záruka: 1 rok
Barva: bílá
Pozice: R2-C2,R6-C1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: