Set podlahový mop PROFI + vědro PROFI compact LEIFHEIT 55092 / ZÁNOVNÍ

Kód: 69066
Akce
Značka: Leifheit
1 099 Kč –27 %
set podlahovy mop profi vedro profi compact leifheit 55092 1
1 099 Kč –27 % 799 Kč
Skladem
Podlahový mop PROFI je poloprofesionální mop se zvlášť odolnou konstrukcí pro časté stírání větších podlahových ploch. Flexibilní kloub a nízký profil mopu dovoluje stírání i hůře dostupných míst (pod postelemi, nábytkem atd.), 360° rotace umožňuje vytírání do osmiček. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zboží bylo krátce použito na promo akci, nebo vráceno do 14 dnů a následně překontrolováno. Může mít drobné estetické nedostatky, které však nemají žádný vliv na jeho funkčnostZáruka na toto zboží je 12 měsíců. CHYBÍ HADR!

Podlahový mop PROFI je poloprofesionální mop se zvlášť odolnou konstrukcí pro časté stírání větších podlahových ploch. Flexibilní kloub a nízký profil mopu dovoluje stírání i hůře dostupných míst (pod postelemi, nábytkem atd.), 360° rotace umožňuje vytírání do osmiček. Ocelová násada mopu je složena ze tří dílů. Mop i jeho násada je kompatibilní s ostatními komponenty CLICK system. Součástí mopu je univerzální vytírací návlek MICRO DUO vhodný pro všechny typy podlah. K mopu lze však zakoupit i další speciální návleky podle typu podlahy, kterou chcete stírat. Všechny vyměnitelné návleky mají měkké okraje na čištění podlahových lišt. Návleky jsou vyrobeny ze speciálních syntetických mikrovláken - výborně absorbují špínu, rychle schnou, zvláště se vyznačují svou dlouhou životností a je možné je prát v pračce na 60° C (bez aviváže). 
 
Vědro PROFI COMPACT s přítlačným ždímacím systémem LEIFHEIT
univerzální vědro PROFI COMPACT s přítlačným ždímacím systémem je vhodné pro mopy Leifheit PROFI nebo jiné mopy s drátěnou konstrukcí.
Vytírání bez namáčení rukou ve špinavé vodě a bez ohýbání zad (návlek mopu se po jeho vložení do ždímací komory sám vyždímá tlakem na násadu)
100% účinné ždímání vyhovující i podlahám citlivým na vlhkost
Výsuvné držadlo pro snadnou manipulaci
Výborná stabilita
 
Parametry úklidového setu podlahového mopu a vědra s kolečky PROFI:
  • záběr mopu: 42 cm
  • délka násady mopu: 140 cm (složena ze tří dílů)
  • materiál - mop: hliník / plast / textil
  • materiál - vědro: plast
  • barva: zelená / tyrkysová
  • objem vědra: 8 l
  • prodloužená záruční doba: 3 roky

Doplňkové parametry

Kategorie: Úklid
Záruka: 1
Barva: Zelená
Pozice: R20-A1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: